Loading…

IASK

International Association of Specialized Kinesiologists
Learn More about IASK & Kinesiology

NEWS

  • The next IASK conference will be July 5-7, 2019 in Moscow! Come to learn more, meet your peers and get inspired! Click here for details.

Dr.

Business Genre:
Long Business Description:

Modalities used: One Brain, Touch For Health, Stress Release, Edu – K, Hellinger Therapy, Spiritual Radix

Modalitites taught: One Brain, Touch For Health, Stress Release, Edu – K, Spiritual Radix

A kineziológia 1991. őszén került először hazánkba. Felismerve ennek jelentőségét, az első csoporttal kezdtem el tanulmányaimat. 1992.-ben Magyarországon elsőként hoztam létre egy kineziológiával foglalkozó Stúdiót, mely az óta is sikeresen működik. Az évek során nagy tapasztalatra tettem szert, mivel a mai napig, folyamatosan oldom a segítségért hozzám fordulókat. Oldásaim száma mára meghaladja a húszezret.

Időközben a One Brain, Touch For Health, Stress Release, Edu – K kineziológiai ágaknak nemzetközi oktatója lettem. Büszke vagyok sok sikeres tanítványomra.

Tiszteletbeli elnöke vagyok a Magyarországi Kineziológusok Szövetségének, melynek alapító tagja, és a kineziológus társaim bizalmából 18 éven át elnöke voltam.

Alkotóként közreműködtem a kineziológia egy új ágának létrehozásában, amely magában foglalja a kineziológia alapjait, az antropozófiai nézeteket, a pszichológiát és az asztrológiát. A módszert 2001-ben a Magyarországi Kineziológiai Világtalálkozón mutattuk be, ami a “Spirituális Radix” nevet kapta

http://phoenixstudio.eu/nyitolap

Business Website Address: http://phoenixstudio.eu/nyitolap